بيني های گوشتی وسخت
در اصطلاح عوام مسايل بسياری در مورد بينی های گوشتی رايج است
جراحی آن خوب نمی شود پس از مدتی به حال خود برمی گردد،گوشت اضافه می آورد و…
واقعيت آن است كه توانايی جراح در اين بينی ها محدود است
انواع
به بينی هايی گوشتی گفته می شود كه مشخصات زير را داشته باشد.
- پوست بينی كلفت باشد
- غضروف های بزرگ درهم ريخته و بد شكل باشد
- نوك بينی پهن باكسی و يا ژلاتينی باشد
- كل نوك بينی بزرگ و نامتناسب باشد
- پايين و بالای بينی يك دست باشد
- بينی هايی با پوست چرب و سباسه
نحوه عمل
در عمل بسته و باز اين بينی ها يك مسئله چالش برانگيز بين پزشك وبيمار و اطرافيان بيمار است بخصوص بيماران ايرانی توقعات زيادی از جراحی دارند.
در مطالعه كتب و ديدن نتايج اعمال جراحی می ببنيم بيماران خارجی با تغيیرات اندك و رفع عيوب بسيار راضی شده است.
اينجانب بغير از استفاده از تكنييك های معمول بر اساس تجربيات اين سال ها روش های جديدی را ابداع كرده ام كه در كنگره های مختلف داخلی وخارجی ارائه كرده ام.
انچه بيماران بايد راجع به بينی های گوشتی بدانند.
اولين قدم مراجعه به پزشک و تعيين نوع مشكل است زيرا فقط قوام غضروف و طرز قرار گيری آن در نوك بينی وکلفتی پوست و نسبت آن با غضروف انواع مختلفی از بينی گوشتی می سازد كه نحوه جراحی مختلفی دارند
قدم دوم ميزان توانايی پزشك و اساسا تكنيك ها و قابليت بينی بيمار است.
اين مسائل بايد برای بيمار روشن شود.
قدم سوم روشن كردن تناسب بينی و صورت بيمار است كه اينجانب برای بيمارتوضيح ميدهم.
اينجانب هزاران بينی گوشتی عمل كرده ام و نتايج خوبی گرفته ام كه در كنگره های پزشکی قابل ارائه بوده است.
اخرين مقاله اينجانب در مورد مقايسه دو تكنيك باز و بسته در بينی های گوشتی و با كسی بود كه تير ماه امسال در شيراز ارايه شد.