تشخیص تونسیلیت | چه کسانی در معرض خطرند؟
Category : مطالب آموزشی جراح بینی اصفهان
تشخیص تونسیلیت
برای تشخیص ورم، ابتدا پزشک شرح مفصلی از علائم شما را می گیرد و معاینه انجام می دهد و گوش، بینی و گلو شما را از نظر علائم التهاب یا عفونت کاملاً معاینه می کند. پزشک شما ممکن است یک نمونه سواب از پشت گلو شما جمع کرده و آن را برای آزمایش های بیشتر ارسال کند. در بیشتر موارد، آزمایش استرپ و کشت گلو انجام می شود تا مشخص شود عامل باکتریایی در پشت عفونت وجود دارد یا خیر.
در مقابل آزمایش استرپ که نتایج سریعی دارد کشت گلو معمولاً ۲ تا ۳ روز طول می کشد تا پردازش شود اما نتایج قابل اطمینان تری را ارائه می دهد. پزشک هر دو آزمایش را برای رسیدن به تشخیص قطعی در نظر می گیرد.
چه کسانی در معرض خطرند؟
اگرچه التهاب لوزه ها در بین کودکان بسیار شایع است، اما بندرت در کودکان کمتر از دو سال دیده می شود. کودکان در سنین بین ۵ تا ۱۵ سال بیشتر مستعد ابتلا به تونسیلیت باکتریایی هستند که اغلب از گونه های باکتریایی استرپتوکوک ناشی می شود. نوزادان و کودکان نوپا زیر ۵ سال، به دلیل عفونت های ویروسی اغلب دچار التهاب لوزه ها می شوند. کودکان به ندرت دچار آبسه پریتونیلار می شوند که بیشتر در بزرگسالان رایج است.
چگونه می توان خود را از نظر ابتلا به التهاب لوزه ها بررسی کرد؟
اگر شک دارید که تونسیلیت دارید بررسی بصری گلو ممکن است به شما کمک کند. زبان خود رو بیرون نگاه داشته و دهان رو باز کنید، در نور مناسب ایستاده و لوزه های خود را نگاه کنید، اگر لوزه های دارای تکه های چربی سفید، زرد یا خاکستری بودند یحتمل تونسلیت دارید. حتی می توانید از شخص دیگری بخواهید که این معاینه خانگی را برای شما انجام دهد. اما برای تشخیص قطعی بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
در صورت مفید بودن مطلب تشخیص تونسیلیت را با دوستان خود به اشتراگ بگذارید.
تونسیلیت یا التهاب لوزه ها
دکتر اصغر معمارزاده
جراح بینی اصفهان
متخصص گوش و حلق و بینی
(پلاستیک بینی و صورت)
برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس با دکتر سایت مراجعه نمایید.
سوالات و نظرات خود را در بخش نظرات برای اقای دکتر ارسال نمایید: