علائم جابجایی غضروف بینی | جراح بینی اصفهان

علائم جابجایی غضروف بینی

بررسی علائم جابجایی غضروف بینی

در این مطلب از سایت دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان علائم جابجایی غضروف بینی را مورد بررسی قرار دهیم. علت جابجایی غضروف بینی هر چه که باشد، می تواند آزار دهنده بوده و باعث ناراحتی و بروز مشکلات زیر شود:

  • احساس درد به خصوص هنگامی که بینی خود را لمس می کنید.
  • ایجاد ورم در اطراف ناحیه ای که غضروف آسیب دیده یا جابجا شده است.
  • تغییر شکل و فرم بد بینی در اثر جابجایی غضروف بینی ایجاد می شود.
  • تنفس بد و انسداد راه های هوایی از دیگر علائم بروز این مشکل هستند. در این صورت ممکن است فرد احساس کند که یک یا هر دو مجرای بینی او بسته شده است.
  • ترشح مخاط از بینی، بخصوص هنگامی که فرد در معرض مواد محرک یا آلرژی زا قرار می گیرد.
  • در موارد حاد، جابجا شدن غضروف بینی می تواند با خونریزی همراه باشد.
  • کبودی اطراف بینی و چشم ها نیز از دیگر علائم هستند.

اقدامات لازم در صورت جابجایی غضروف بینی بعد عمل

جابجایی غضروف بینی بعد عمل از طریق جراحی ترمیمی قابل اصلاح است. در صورت مشاهده هر یک از علائم ذکر شده بلافاصله به پزشک مراجعه نمایید. پزشک پس از معاینه، اقدامات اساسی را جهت بهبود شرایط انجام می‌دهد. البته برای جراحی ترمیمی باید صبر کنید تا ورم بینی بعد عمل به طور کامل بخوابد. همچنین دوره نقاهت خود را بايد به طور کامل سپری کنید تا جراحی اصلاحی بدون مشکل و با موفقیت انجام شود.

علل جابجایی غضروف بینی بعد از جراحی | جراح بینی اصفهان

دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان را در اینستاگرام  دنبال کنید

مدت جوش خوردن غضروف بینی

اگر در مورد جابجایی غضروف بینی نگران هستید، ممکن است این سوال را بپرسید که جوش خوردن غضروف بینی، چه مدت طول می کشد؟ جوش خوردن غضروف بینی نوع بینی به شرایط جسمی فرد آسانی یا پیچیدگی جراحی نوع بینی، تکنیک استفاده شده و… بستگی دارد. در کنار همه اینها استفاده از غضروف (مصنوعی یا طبیعی) نیز نقش مهمی در زمان جوش خوردن غضروف های بینی دارند. اگر لازم باشد که پیوند غضروف در جراحی بینی انجام شود، پزشک ممکن است، از غضروف های مصنوعی یا طبیعی استفاده کند. به طور حتم استفاده از غضروف های مصنوعی به دلیل جنس سیلیکونی که دارند یک عامل خارجی از سمت بدن تشخیص داده می‌شوند.

از همین رو ممکن است، غضروف به سختی جوش بخورد یا حتی در مواردی خطر پس زدن آن وجود دارد. از طرفی کیفیت و جنس غضروف مصنوعی به کار رفته نیز در زمان جذب و جوش خوردن تاثیر گذار است. هر چه جنس غضروف کیفیت بالاتری داشته باشد و از غضروف های طبیعی بیشتری جهت پیوند استفاده شود، مسلما جذب آنها نیز سریع تر خواهد بود. به طور معمول حدود شش هفته زمان لازم است تا غضروف ها جوش بخورند، اما استحکام و بهبودی کامل ممکن است یک تاا دو سال به طول بیانجامد.


مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

علل انجام آزمایش خون قبل از جراحی بینی

خطرات سیگار کشیدن قبل از جراحی بینی

کنترل عطسه و سرفه بعد از عمل بینی