عوارض و معایب کوچک کردن زیاد پره بینی
Category : مطالب آموزشی جراح بینی اصفهان
بررسی عوارض و معایب کوچک کردن زیاد پره بینی
برخورداری از بینی زیبا و جذاب یکی از موهبتهاییمی باشد که امکان دارد تعدادی از افراد جامعه به این موضوع فکر کنند که چرا از آن بهره مند نشده اند. بینی این افراد احتمالاً دچار مشکلات ظاهری می باشد که همین موضوع سبب نارضایتی آن ها شده است. در ادامه این مطلب از سایت دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان عوارض و معایب کوچک کردن زیاد پره بینی را مورد بررسی قرار می دهیم.
بزرگ یا عریض بودن پره های بینی از جمله مشکلاتی می باشد که برخی از مراجعه کنندگان از آن شکایت دارند. افرادی که دچار این نوع مشکل هستند در نهایت برای بهره مند شدن از بینی با فرمی زیبا ناچار به انجام عمل کوچک کردن پره بینی می شوند. برای بهبود بخیه های این نوع عمل به عواملی از جمله موارد زیر بستگی دارد.
عوارض کوچکی زیاد پره بینی
در صورتی که پره های بینی بیش از اندازه در جراحی کوچک شوند، فرد دچار مشکلاتی در این زمینه خواهد شد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- در این صورت نیاز به جراحی مجدد برای ترمیم و بزرگ کردن پره های بینی می باشد.
- در صورتی که جراح به آناتومی بینی بیمار قبل از جراحی بینی توجه نداشته باشد امکان ایجاد اختلال در تنفس وجود داد.
- اگر جراح در حین جراحی از روش های تقویت و نگهدارنده استفاده نکند ممکن است پره های بینی یا ساختار نگهدارنده بینی بیمار ضعیف شود.
مراقبتهای بعد از جراحی پره بینی
بیمار پس از عمل جراحی کوچک کردن پره های بینی جهت رسیدن به نتیجه دلخواه باید مراقبت های لازم را انجام دهد. از جمله مراقبت های پس از عمل می توان به خودداری از لمس پره های بینی و فشار آوردن به آن، پرهیز از انجام کارها و ورزش های سنگين، مصرف داروهای انتی بیوتیک و داروهای تجویز شده توسط پزشک اشاره کرد. دارو هایی که پزشک تجویز می کند، باید به طور مرتب استفاده شود، کمپرس یخ نیز بعد از جراحی توصیه می شود. ممکن است در روز های اولیه کمی با مشکل تنفس مواجه شوید که طبیعی است و علت آن تورمات داخلی و خارجی بینی می باشند که با گذشت زمان رفع می شود.
دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
نتیجه نهایی عمل کوچک کردن بینی
همان طور که گفته شد عمل کوچک کردن بینی از جمله انواع جراحی بینی می باشد که جهت رفع گشادی و بزرگ بودن پره های بینی به کار می رود. این عمل همراه با جراحی بینی و یا جراحی ترمیمی بینی به دو روش سرپایی و برش در پره های بینی انجام می شود. اگر جراح بینی در هنگام جراحی دقت و مهارت کافی را نداشته باشد. آناتومی بینی شما را قبل از جراحی مورد بررسی قرار نداده باشد ممکن است پره های بینی را بیش از اندازه کوچک کند. این امر مشکلاتی را از جمله اختلال در تنفس به همراه دارد.
شما باید برای انجام عمل کوچک کردن پره بینی در انتخاب جراح دقت کافی داشته باشید. جراحی را انتخاب کنید که از مهارت و دانش لازم در این زمینه برخوردار باشد. پس از انجام عمل بینی شما باید مراقبت ها و توصیه های پزشک را به طور کامل انجام دهید. داروهای تجویز شده را نیز مصرف کنید تا سرعت بهبودی افزایش یابد و در نهایت از فرم بینی خود رضایت کافی را داشته باشید.