مراحل عمل بینی استخوانی

مراحل عمل بینی استخوانی

مراحل عمل بینی استخوانی

کنجکاوی افراد نسبت به رویدادهایی که تجربه‌ای از آن ندارند، بسیار زیاد است. معمولا با کسب اطلاعات درخصوص نحوه عمل بینی می‌توان حجم زیادی از نگرانی و استرس پیش از عمل را کنترل کرد. پس با خیال آسوده منتظر در ادامه همراه ما باشید تا مراحل بستری تا ترخیص بعد از جراحی را مرور کنیم.

بعد از ورود به اتاق عمل، پزشک متخصص رینوپلاستی باتوجه به توضیحات شما درخصوص حساسیت‌های دارویی و سابقه بی‌هوشی، داروی بی‌هوشی مناسب توسط متخصص بی‌هوشی تزریق می‌گردد. در همین زمان سرم و ماسک اکسیژن و لوله اکسیژن برای تنفس بهتر استفاده می‌گردد.

سپس پزشک با ایجاد برش در ناحیه زیر پره‌ها برای جراحی باز یا بسته فضا را فراهم می‌کند. سپس با اعمال تغییرات در ناحیه استخوان اصلی بینی و جمع نمودن غضروف بینی، شکل و فرم بینی استخوانی را به استاندارد مدنظر فرد متقاضی نزدیک می‌کند.
پس از اتمام کلیه کارهای لازم، پزشک با زدن بخیه‌های ظریف جذبی یا کششی، کار را تمام می‌کند و بینی را با استفاده از کچ یا آتل، فیکس می کند. برای کنترل خون‌ریزی حاصل از جراحات داخل بینی نیز، پزشک اقدام به قرار دادن تامپون داخل سوراخ بینی می‌کند. این تمامی اتفاقاتی است که برای بینی استخوانی در اتاق عمل خواهد افتاد.

nose plastic surgery

تفاوت عمل بینی گوشتی با عمل بینی استخوانی

شاید علاقه‌مند باشید که بدانید، تفاوت عمل بینی گوشتی با بینی استخوانی در چه چیزی است و چرا بینی گوشتی پیچیده‌تر از سایر جراحی‌ها است. به گزارش دانشگاه آکسفورد، جراحی بینی گوشتی شاید مشکل‌ترین مدل جراحی رینوپلاستی باشد.

به یاد داشته باشید که بینی استخوانی برخلاف بینی گوشتی، پوست نازکی دارد و پیچیدگی‌های کاهش ضخامت بافت پوست را ندارد. ضمن این‌که بافت عضروف بینی استخوانی نیز، برخلاف بینی گوشتی کاملا قوی است و تحمل وزن و کشش بینی بعد از جراحی را دارا است. همین مشخصه‌ها موجب آسان‌تر انجام شدن عمل بینی استخوانی می‌شود.

دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان را در اینستاگرام  دنبال کنید


مطالب پیشنهادی:

مزایا و معایب جراحی بینی در سنین مختلف

بینی گوشتی چیست؟

عمل بینی عروسکی چیست؟