بررسی نحوه ترمیم و جراحی بینی زینی شکل
ترمیم بینی زینی نوعی جراحی زیبایی بینی است. اما نسبت به روش معمولی فرم دادن به بینی پیچیده تر است. به جای تراشیدن یا شکل دادن به ساختار بینی موجود، بازسازی بینی زینی نیازمند پیوند غضروف جدید برای بازیابی ساختار و شکل بینی است. داشتن یک جراح گوش حلق و بینی با مهارت و تجربه لازم برای این عمل پیچیده بسیار مهم است.
همانطور که گفته شد در این نوع جراحی برای ترمیم و اصلاح فرم بینی از گرافت و غضروف استفاده می شود. که گرافت در علم پزشکی و در روند جراحی به انتقال بافت از یک ناحیه از بدن فرد به ناحیه دیگر گفته می شود. این انتقال بافت می تواند از بدن شخص دیگری هم صورت پذیرد. در جراحی ترمیمی بینی از گرافت استفاده شود و بافت غضروفی برای پیوند به بینی برداشته شود. گرافت ارتباطی به کوچک یا بزرگ بودن بینی ندارد و اگر نیاز باشد. در بینی های کوچک نیز از گرافت استفاده می شود و با توجه به صلاحدید جراح امکان انتقال بافت غضروفی به بینی را دارند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
سپتوم (تیغه میانی بینی)
جراح عموماً سعی می کند تا انتقال غضروف از سپتوم یا همان تیغه وسط بینی صورت گیرد. زیرا احتمال جذب این غضروف در بدن بسیار کم است. اما در اکثر موارد، غضروف های این ناحیه در جراحی اولیه برداشته شده اند و جراح ناچار به انتقال غضرووف از نواحی دیگری است.
گوش
بعد از سپتوم، برداشتن غضروف از گوش رایج ترین تکنیک در گرافت است. جراح با ایجاد برشی کوچک در قسمت پشت گوش، مقداری غضروف از این ناحیه برمی دارد. باید گفت که این کار بدون هیچ گونه تغییری در ظاهر گوش انجام می شود.
دنده ها
گاهی بنا به تشخیص جراح، انتقال غضروف به بینی از طریق دنده ها انجام می شود. در این روش، برش کوچکی زیر سینه ایجاد می شود و سپس غضروف به میزان مورد نیاز از این ناحیه خارج می شود.