نقش پوست در جراحی بینی چیست؟
اهمیت پوست در جراحی بینی بالاست . پوست نقش بسیار پر رنگی در نتیجه جراحی بینی دارد. ضخامت پوست بینی از قسمت بالای بینی به سمت پایین متغییراست . این ضخامت از سمت بالا به پایین بینی به دلیل وجود غدد چربی در نوک بینی ، افزایش می یابد و در واقع با توجه به جنس پوست ، نوع عمل جراحی نیز تغییر می یابد.
پوست بینی به دو نوع نازک و ضخیم تقسیم می شود:
• افرادی که پوست بینی آنها نازک است دارای بینی های استخوانی هستند.
• افرادی که پوست بینی آنها ضخیم و چرب است دارای بینی های اصطلاحا گوشتی هستند.
بینی با پوست ضخیم :
اگر پوست بینی ضخیم باشد ، بینی فرد از نوع گوشتی می باشد. دراین نوع بینی ، نوک بینی پهن است. غضروف ها در بینی های گوشتی بسیار ضعیف هستند. بعد از جراحی تحمل وزن پوست برای بینی ( با توجه به اینکه حجم آن کم شده است ) سخت است و شاهد افتادگی در نوک بینی خواهیم بود. برای از بین رفتن این مشکل ، بهتر است حین عمل غضروف ها را استحکام ببخشیم. جراح این موضوع را جدی می گیرد ، زیرا عوارض بعد ازعمل ، بیمار را به درد سر می اندازد. خارج از مشکلات ظاهری ، ممکن است خطرات ، سلامت فرد را تهدید کنند .
بینی با پوست نازک :
اگر پوست بینی نازک باشد ، بینی فرد از نوع استخوانی می باشد. دراین نوع بینی برخلاف بینی ها گوشتی ، غضروف ها قوی ترهستند و جراحی به راحتی انجام می گیرد. تغییراتی که حین عمل روی بینی اعمال می شود ، بعد از عمل قابل رویت هستند. خلاقیت جراح مشخص است . از طرف دیگر اگر کوچکترین مشکلی در روند تغییراتجراحی بینی استخوانی ایجاد شود ، پس از عمل نمایان گر است. در بینی های استخوانی می توان نوک بینی را به حالت فانتزی یا عروسکی تغییر داد. ولی در بینی های گوشتی نمی توان این تغییرات را اعمال کرد.