جراحی بینی عقابی

۱۰ سوال مهم درباره جراحی بینی عقابی

سوالات رایج درباره عمل جراحی بینی عقابی


 معمولا قبل از انجام جراحی بینی سوالاتی برای بیماران پیش می آید در این مقاله سعی شده به سوالات رایج راجع به جراحی بینی عقابی پاسخ داده شود . با ما همراه باشید . 

۱ – عمل جراحی بینی عقابی چقدر طول می‌کشد؟

عمل جراحی زیبایی بینی تقریباً ۶۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می‌برد و تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود تا حین انجام عمل خواب باشید و هیچ ناراحتی و دردی حس نکنید.

۲ – با چه وضعیتی بیمارستان را ترک می‌کنم؟

نگرانی از شکل ظاهری در زمان ترک بیمارستان دغدغه‌ی مشترک اکثر متقاضیان عمل زیبایی بینی است. گچ کوچکی روی پل بینی گذاشته می‌شود و سوراخ‌های بینی نیز با پد تامپون از هم جدا می‌شود.

پد زیر  بینی پس از ۲۴ ساعت در خانه برداشته می‌شود و گچ کوچک روی پل بینی را نیز پزشک ۷۲ ساعت پس از عمل برمی‌دارد. به خاطر داشته باشید که قبل از عمل باید با یکی از نزدیکان خود هماهنگ کنید تا شما را به منزل برساند و شب اول را مراقبتان باشد.

بیماران غالباً فکر می‌کنند که کل بینی‌شان پانسمان می‌شود و تمام بینی و گونه‌هایشان پوشانده می‌شود. اما نگران نباشید، نیازی به باندپیچی کل صورت نیست و عمل زیبایی بینی فقط به گچ کوچکی نیاز دارد.

۳ – آیا پس از عمل جراحی بینی عقابی جای زخم روی صورتم باقی می‌ماند؟

جراح برش عمل بینی عقابی را داخل بینی ایجاد می‌کند، بنابراین جای زخم و بخیه داخل بینی است و پس از عمل دیده نمی‌شود. بااین حال اگر لازم باشد که برشی بیرون بینی ایجاد شود، جای زخم در هر دو طرف بینی باقی می‌ماند.

البته این اسکارها معمولاً خطوط بسیار ظریفی هستند که به سرعت التیام می‌یابند و محو می‌شوند.

۴ – چه مدت پس از عمل نتیجه نهایی مشخص می‌شود؟

هرچند نتیجه بلافاصله بعد از عمل قابل مشاهده است، اما باید بیشتر از ۱۲ ماه صبر کنید تا نتیجه نهایی مشخص شود. شکل کلی بینی ۲۸ ـ ۷ روز پس از عمل، یعنی بعد از فروکش کردن ورم مشخص می‌شود.

پزشکان ۱۲ ماه برای ارزیابی شکل نهایی بینی صبر می‌کنند تا جای زخم روی غضروف‌ها و استخوان‌ها، که از روی بینی به چشم دیده نمی‌شود، نیز کاملاً التیام یابد.


بیشتر بخوانید : جراحی زیبایی بینی 

۵ – ماندگاری نتیجه عمل بینی عقابی چقدر است؟

نتیجه عمل جراحی زیبایی بینی دائمی است، مگر آن که اتفاقات غیرمنتظره‌ای رخ دهد و شکل بینی در اثر تصادف یا آسیب‌دیدگی تغییر کند.

۶ – چه مدت پس از عمل بینی عقابی می‌توانم در محل کار حاضر شوم؟

هفت روز پس از عمل جراحی بینی عقابی می‌توانید به محل کار بازگردید، البته در این مدت باید توصیه‌های پزشک درباره مراقبت پس از عمل را به دقت رعایت کنید و قبل از اتمام مرخصی خود برای مشاوره به پزشک مراجعه کنید.

هنگامی که به سر کار برمی‌گردید، هیچ گونه گچی روی بینی‌تان وجود نخواهد داشت و التهاب و کبودی مختصر نیز در اکثر موارد تقریباً به طور کامل برطرف شده است.

۷ – آیا عمل بینی عقابی یک جراحی سرپایی است یا این که باید شب را در بیمارستان بستری شوم؟

هر دو حالت ممکن است. چنانچه پزشک احتمال دهد که بیمار نمی‌تواند بنا به دلایلی، مانند نگهداری از فرزندان به خوبی در منزل استراحت کند، برای حفظ ایمنی وی توصیه می‌کند که شب بستری شود. بااین حال اکثر بیماران صبح تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند و بعد از ظهر مرخص می‌شوند.

۸ – سن مناسب عمل جراحی بینی عقابی چیست؟

سن ایده‌آل عمل زیبایی بینی برای دختران بالای ۱۵ سال و برای پسران بالای ۱۶ سال است. به همین دلیل است که انجمن جراحی پلاستیک امریکا (ASPS) توصیه می‌کند که عمل زیبایی بینی قبل از اتمام رشد بینی انجام نشود.

سن اتمام رشد برای همه یکسان نیست، اما سنین ۱۵ و ۱۶ سالگی معمولاً به عنوان پایه در نظر گرفته می‌شود.

۹ -آیا می‌توانم در دوران نقاهت پس از عمل بینی عقابی عینک بزنم؟

حداقل تا چهار هفته پس از عمل زیبایی بینی عینک نزنید. قرار دادن عینک روی بینی فرآیند التیام را به شدت مختل می‌کند، به ویژه اگر جراح استخوان را در طول عمل شکسته باشد.

اگر لازم است که عینک بزنید، سعی کنید که عینک را به پیشانی بچسبانید یا نوعی ابر یا پد را بین عینک و بینی بگذارید. برای نگهداشتن عینک می‌توانید از اسپلینت استفاده کنید.


بیشتر بدانید : مدل های جراحی زیبایی بینی 

 ۱۰ – آیا عمل بینی عقابی ترمیمی (ثانویه) عمل متداولی است؟

عمل جراحی ترمیمی یا ثانویه بینی با هدف اصلاح شکل یا عملکرد بینی پس از عمل بینی ناموفق یا اشتباه انجام می‌شود. در مجموع پنج تا بیست درصد از کل عمل‌های زیبایی بینی به اصلاح نیاز دارند.

عمل ترمیمی بینی بسیار پیچیده‌تر از عمل اولیه است، چون جراح باید بافت همبند جای زخم مربوط به عمل اول را نیز دستکاری کند. عموماً لازم است که از گرفت (بافت پیوندی) گرفته شده از تیغه بینی، غضروف گوش یا غضروف دنده و در صورت لزوم، ایمپلنت‌های مصنوعی برای تقویت ساختارهای بینی استفاده شود.