اگر به دنبال یک جراح خوب در زمینه جراحی زیبایی بینی و جراحی بینی اسخوانی هستید، پیشنهاد ما به شما جناب آقای دکتر اصغر معمار زاده میباشد:
آشنایی با آقای دکتر اصغر معمار زاده
نمونه تصاویر و فیلم های جراحی بینی آقا دکتر
دلایل انجام عمل بینی استخوانی
بسیاری از افراد تصور میکنند که عمل بینی استخوانی صرفاً در جهت اصلاح ایرادات ظاهری بینی انجام میشود. این در حالی است که جراحی بینی استخوانی برای بر طرف کردن ایرادات ظاهری بینی و همچنین مشکلات تنفسی انجام میشود. ایرادات بینی استخوانی میتواند شامل قوز استخوان بینی، بزرگ بودن حفرههای بینی، مشکل استخوان سپتوم، پولیپ بینی، انحراف بینی و … باشد.
عوامل مختلفی در زیبایی و همچنین کارایی بینی تأثیرگذار هستند که از بین آنها میتوان به وراثت و همچنین ضربه دیدن استخوان بینی اشاره کرد. در برخی موارد بینی استخوانی در اثر ضربه و یا به صورت مادرزادی دچار خمیدگی و یا برآمدگی در قسمت پل بینی میشود. این معایب صرفاً از طریق جراحی بینی استخوانی قابل رفع هستند.
شرایط عمل بینی استخوانی از نظر ظاهری
معایب بینی استخوانی میتواند شامل موارد مختلفی شود، برای مثال، بینی از لحاظ فرم ظاهری دارای قوز باشد. این بینیها دارای یک پوست نازک روی استخوان بینی هستند و در نتیجه پوست از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. غضروف و استخوان این نوع بینی از استحکام بالایی برخوردار است. ویژگیهایی که بینیهای استخوانی دارند، موجب میشود که نتیجه عمل بینی استخوانی، نسبت به بینیهای گوشتی، بهتر شود و از برگشت پذیری کمتری برخوردار باشد.
عمل بینی استخوانی
جراحی بینی اسخوانی
جراحی بینی استخوانی شامل برش و تغییرات استئوتومی به منظور رفع معایب بینی میباشد. در نتیجه این نکته را باید توجه داشت که اصلاح بینی استخوانی صرفاً با عمل جراحی امکان پذیر خواهد بود. افراد بسیاری هستند که در تبلیغات از انجام اصلاحات روی استخوان بینی برای بینیهای استخوانی بدون جراحی صحبت میکنند ولی باید در نظر داشت که این تبلیغات در بیشتر موارد کذب بوده و چنین چیزی امکان پذیر نخواهد بود. برای نتیجه بخش بودن جراحی بینی استخوانی و در بر داشتن نتایج مطلوب و مورد نظر بیمار، بهتر است که برای انجام عمل جراحی به یک جراح بینی متخصص مراجعه کرد. در ادامه انواع مختلف مشکلاتی که بینی استخوانی با آن مواجه است را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهیم.
مشکل انحراف بینی
جراحی بینی اسخوانی
مشکل انحراف بینی یکی از مشکلاتی است که افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم میکنند و در نهایت مجبور به عمل بینی میشوند. مشکل انحراف بینی بدین صورت است که سپتوم یا تیغه استخوانی میانی بینی كه در واقع تیغه بین دو سمت بینی میباشد، به صورت مستقیم در مركز بینی قرار نگرفته است. این مسئله منجر به بروز مشکل انحراف بینی میگردد. مشکل انحراف بینی ممکن است بر اثر وراثت از والدین به فرزند به ارث رسیده باشد و یا بر اثر ضربه به استخوان بینی و شکستگی بینیبه وجود بیاید. در هر صورت تنها راه برای درمان انحراف بینی عمل جراحی است.
همان طور که گفته شد مشکل انحراف بینی در افراد بسیاری دیده میشود، و ممکن است به دلایل مختلفی به وجود آمده باشد. اما شدت این انحراف و مشکلاتی که برای شخص به وجود میآورد متفاوت است؛ به صورتی که حتی بسیاری از افرادی که این مشکل را دارند متوجه آن نمیشوند، زیرا در برخی موارد شکل ظاهری استخوان بینی تغییر زیادی نمیکند و همچنین مشکل تنفسی حادی نیز برای شخص به وجود نمیآورد. در این صورت با مراجعه به یک جراح متخصص شخص میتواند متوجه شود که بینی او نیاز به عمل جراحی دارد.
برگشت پذیری و نتایج عمل بینی استخوانی
در تعداد کمی از جراحیهای بینی، بینی مجدداً تا حدودی به شکل اولیه خود باز میگردد. این مسئله در بینیهای گوشتی بیشتر دیده میشود. در عمل بینی استخوانی، بازگشت برآمدگی و قوز بینی کمتر رخ میدهد و بینی شکل خود را پس از جراحی تا حدود زیادی حفظ میکند. این مسأله یک مزیت برای بینیهای استخوانی محسوب میشود. نکات بسیاری در بهتر شدن نتیجه جراحی بینی استخوانی اثرگذار هستند که از جمله آنها میتوان مراقبت در مقابل ضربه خوردن به بینی، نخوابیدن به پهلو و چسب زدن به بینی در دوره نقاهت پس از جراحی، اشاره کرد. مقدار زمان استفاده از چسب در بینیهای استخوانی به مراتب از بینیهای گوشتی کمتر است، زیرا شکل کلی بینی بیشتر توسط استخوان بینی تعیین میشود.
نکات مرتبط با عمل بینی استخوانی
در گذشته گاها پیش میآمد که افرادی که بینی گوشتی داشتند بعد از عمل تغییرات بینیشان بعد از مدتی به حالت اولیه باز میگشت و به همین دلیل بسیاری از کسانی که بینی گوشتی داشتند از جراحی بینی خود منصرف میشدند. اما امروزه با استفاده از تکنیکهای جدید، امکان بازگشت فرم بینی به حداقل رسیده است.
در اغلب بینیهای گوشتی، بینی دارای افتادگی است زیرا بافت غضروفی ضعیف است و توانایی حمایت بافتها را به میزان کافی ندارد. برای عمل این نوع بینی جراح باید بافت غضروفی فرد را تقویت کند تا بعد از جراحی بینی دوباره دچار افتادگی نشود. خوشبختانه با استفاده از تکنیکهای جدید امکان این کار برای جراحان فراهم شده است و جراحی بینی گوشتی بدون هیچ مشکلی قابل انجام است.
جراحی مجازی بینی
جدیدترین روش جراحی زیبایی بینی که با بهره مندی از تکنولوژی اسکن و شبیه سازی سه بعدی انجام میشود، توانسته است گامی بزرگ در راستای افزایش رضایت متقاضیان جراحی بینی از نتیجه جراحی، بردارد. جراحی مجازی بینی، تا حد بسیار زیادی به متقاضی که قصد عمل بینی دارد، کمک میکند تا نتیجه جراحی بینی خود را پیش از انجام جراحی ببینید. طبیعی است که بیشترین استرس برای متقاضیان جراحی بینی، مربوط به نتیجه جراحی است، زیرا متقاضی جز تصور ذهنی، هیچ تصویر دقیقی از چهره بعد از جراحی خود ندارد.
ولی در دنیای امروز که روز به روز در حال پیشرفت است، متقاضی جراحی زیبایی میتواند با توجه به اسکن سه بعدی و طراحی سه بعدی صورت و بینی خود، از زوایای مختلف، نتیجه عمل خود را به صورت مجازی و سه بعدی مشاهده کند و نظرات خود را ترسیم شده به جراح خود اعلام کند و در خصوص هر نقطه از بینی خود، نتیجه حاصله از عمل بینی را به صورت مجازی مشاهده کند. به طور مثال متقاضی می تواند قوس بینی خود را تغییر دهد تا حدی که مشاهده کند کدام حالت، موجب میشود اجزای بینی و چهره با یکدیگر تناسب بیشتری داشته باشند. در ادامه با مراحل جدیدترین روش جراحی بینی که در آن متقاضی جراحی، می تواند پیش از جراحی، چهره خود را مشاهده کند و با ابزار دقیق مهندسی به آن فرم طراحی شده برسد، آشنا خواهید شد.