بیماری لوزه سوم
لوزه سوم یکی از قسمت های سیستم لنفاوی بدن است که جزو سیستم دفاعی محسوب می شود و محل قرارگیری آن در ناحیه پشت بینی است ؛ جایی که آن را به عنوان حلق بینی نامگذاری می کنیم و در معاینه معمولی قابل رویت نیست .
لوزه ها می توانند بزرگ شوند . این بزرگی لوزه ها به قدری شایع است و در بچه ها زیاد دیده می شود که صرف بزرگی آنها را یک بیماری نمیدانیم، بخصوص در کودکان سه تا شش سال به وفور لوزه سوم بزرگ می شود .
چرا کودکان مبتلا به لوزه سوم با دهان نفس میکشند ؟
والدینی که مدام شاهد این هستند که کودکشان حتی شبها هنگام خواب از دهان نفس می کشد ، خوب است بدانند به هر حال رشد غیرطبیعی لوزه سوراخ های پشت بینی را تنگ کرده و موجب تنفس دهانی خواهد شد.
این مهمترین علامت بزرگی غیرطبیعی لوزه است . به طوری که وقتی تنفس مشکل پیدا کرد، ممکن است صدادار شود و خرخر در خواب نیز اضافه شود.
گاهی این خرخر ، والدین را بیشتر نگران می کند در صورتی که حتی اگر خرخر هم وجود نداشته باشد، همین که تنفس از راه دهان صورت می گیرد، یک مورد غیرطبیعی است .
نکته مهم دیگر در کودکان با لوزه سوم بزرگ ، این است که صدایشان اغلب تودماغی می شود .
تغییرات دیگری هم در این افراد ایجاد می شود به طوری که در دراز مدت قیافه این کودکان جوری تغییر می کند که در اصطلاح پزشکی به آنها قیافه لوزه سومی یا آدنوئید فیس می گویند . دهان این کودکان نیز همیشه باز است .
لب های بالایشان به طرف بالا برگشته و موجب نمایانشدن دندان های جلوییشان می شود. روی چشمهایشان هم گاهی اوقات کبود است .
کودکان مبتلا به لوزه سوم بزرگ، از طریق دهان نفس می کشند .
بهبود سئو توسط شرکت کلینیک ۲۴