بررسی انواع روتوش بینی بعد از جراحی
جراحی بینی به منظور تغییر در ظاهر بینی و رفع ایرادات داخلی و تنفسی انجام می شود. به همین منظور افراد زیاید اقدام به انجام جراحی بینی می کنند. اکثر افرادی که اقدام به جراحی بینی می کنند، دارای بینی گوشتی و استخوانی هستند. در این مطلب از سایت دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان به انواع روتوش بینی بعد از جراحی را مورد بررسی قرار می دهیم.
تعریف روتوش بینی
بعد از انجام جراحی بینی حدود ۱۰ درصد از کل بیماران متقاضی جراحی بینی ممکن است نیاز به جراحی ترمیم بینی و یا روتوش بینی داشته باشند. روتوش بینی به دستکاری و تغییرات بعد از جراحی اولیه بینی گفته می شود. در این نوع از جراحی بینی با توجه به مشکلی که بعد از جراحی بینی فرد با آن رو به رو شده، باید روتوش بینی انجام شود. دو نوع روتوش بینی توسط جراح انجام می شود، روتوش بینی بسته و روتوش بینی باز.
لازم به ذکر است که در صورتی که فردی خواستار روتوش بینی است باید حدود ۶ الی ۱۲ ماه از جراحی اولیه بگذرد. در این مدت با کاهش ورم و کبودی در اطراف بافت بینی به راحتی می توان ایرادات ظاهری و داخلی بینی را رفع کرد.
روتوش بینی باز
در این روش با توجه به ایرادتی که در جراحی بینی اولیه بر روی بینی مانده، جراح ترمیم بینی اقدام به روتوش بینی می کند. ممکن این روش نیاز باشد تا از غضروف بدن خود فرد برای روتوش بینی استفاده کرد. غضروف ها از لاله گوش و یا سر دنده برداشته می شود. این غضروف ها در روتوش سوراخ های بینی استفاده می شود. برای انجام این نوع از روتوش بینی باید به شرایط بینی بیمار و میزان نیاز به جراحی روتوش بینی توجه کرد.
دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
روتوش بینی بسته
در این روش جراح بینی روتوش بینی را در مطب، کلنیک و یا مکانی که عاری از هر نوع از عفونت است انجام می دهد. بیشتر افرادی که به دکتر برای روتوش بینی مراجعه می کنند، افرادی هستند که با این روش درمان می شوند. این دسته از افراد ممکن است در تنفس کمی مشکل پیدا کرده باشند. همچنین ممکن است با کمی تراش استخوان و یا غضروف ظاهر بینی مطلوب شود و نیازی به جراحی مجدد بینی نباشد. در این روش با توجه به این که بافت بینی توانایی و پتانسیلش در جراحی بینی اولیه کم شده است، به بافت های بینی دست زده نمی شود و بسیار مورد استقبال می باشد.