سوهان کشیدن در جراحی قوز بینی
Category : مطالب آموزشی جراح بینی اصفهان
بررسی سوهان کشیدن در جراحی قوز بینی
برای بخش اعظمی از بیماران احتمال دارد این سؤال پیش بیاید که سوهان کشیدن در عمل بینی چه میباشد و آیا سوهان کشیدن در عمل بینی خطری در جراحی دارد یا این که خیر و چه گونه انجام میشود . در این مطلب از سایت دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان سوهان کشیدن در جراحی قوز بینی را مورد بررسی قرار می دهیم.
سوهان کشیدن در عمل بینی یا این که رسپینگ روشی استاندارد است که از این روش در برداشتن مختصر و خفیف قوز بینی استفاده می گردد . همینطور در برداشتن قوز باقی مانده از جراحی بینی هم کاربرد دارد .
در ایران و به صورت کلی در خاور میانه تعداد بیمارانی که اقدام به برداشتن قوز بینی مینمایند از دیگر نقاط دنیا بیشتر است . برای مردان برداشتن قوز احتمال دارد حساس باشد و برداشتن دوچندان قوز در آن ها جنبه منفی داشته باشد . دراین موردها جراح بینی با محافظه کاری اقدام به برداشتن قوز بینی میکند .
برداشتن قوز بینی با سوهان
سوهان وسیلهای است که جراح بینی برای برداشتن مختصر قوز بینی از آن استفاده می نماید . جنس این وسیله از فولاد ضد زنگ است و دارنده دندانههای ظریفی است. در جراحی زیبایی بینی , جراح بعداز برداشتن پوست , اقدام به کشیدن سوهان روی استخوان بینی مینماید و سپس محل مورد نظر را با سرم میشوید . برداشتن مختصر قوز استخوانی به کمک سوهان باعث کنترل بیشتر میگردد . برای پوشاندن نامنظمی در جراحی زیبایی بینی هم در برخی از موردها از گرافتهای ظریف پوشاننده استفاده مینمایند . سوهان میتواند از جنس تنگستن نیز باشد که از فولاد محکمتر است.
دکتر اصغر معمارزاده جراح بینی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
روش های سوهان کشیدن برای قوز بینی
سوهان کشیدن در عمل بینی میتواند نیز به طور باز و نیز به با استفاده از روش بسته بوسیله جراح صورت بپذیرد. روش بسته بیشتر در جراحی بینی ثانویه کاربرد داراست. درین جراحی که در صورت باقی ماندن قوز کم باید حتما ۶ ماه پس از عمل اول صورت بپذیرد , به دلیل این که بافت زیر جلدی بینی در اثر عمل اولیه حساس و ملتهب شدهاست جراح برای جلوگیری از آسیب به بافت زیرجلدی از روش بسته استفاده می کند .